Paste cu spanac

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

500 g paste

200 g cașcaval

4 căței usturoi

Sare

Piper

Curry

2 linguri ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

500 g paste

200 g cașcaval

4 căței usturoi

Sare

Piper

Curry

2 linguri ulei de măsline

Rețete făcute cu

Spanac tocat
  1. Pași 1
    Se pun pastele la foc pentru 8-10 minute și se strecoară.
  2. Pași 2
    Usturoiul se taie mărunt și se călește în puțin ulei de măsline, însă nu se lasă să se rumenească, pentru a nu-și pierde gustul.
  3. Pași 3
    Se adaugă spanacul, se condimentează cu sare și piper și se mai lasă 5 minute la foc mediu.
  4. Pași 4
    Apoi adăugăm pastele și cașcavalul ras și se mai lasă 23 minute, după care se pot servi cu un praf de curry.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute