Pași 1
Într-un vas mare cu apă și sare am opărit pe rând câte 1 minut frunzele de praz, desfăcute cu grijă pentru a nu le rupe. Le-am scos pe un șervet de bumbac și le-am lăsat să se scurgă de apă.
Pași 2
Am tocat carnea de pui împreună cu ceapa. Am tăiat mărunt șunca. Am amestecat carnea de pui cu spanacul opărit 5 minute și scurs bine, cu șunca, verdeața, ouăle bătute și 2 linguri de ulei, punând sare și piper după gust.
Pași 3
Am uns o formă de chec cu unt, am așezat una lângă alta frunzele de praz, fără a le tăia (atârnă peste marginea tăvii). Am turnat umplutura peste frunze, am nivelat și am acoperit-o cu frunzele de praz.
Pași 4
Apoi am stropit cu puțin ulei și am pus tava în cuptorul încins la bainmarie, 40 de minute. Am tăiato rece și am servito ca aperitiv.