Supă de ciuperci și pâine prăjită
Gătește ceva ușor pentru masa de prânz: supa de ciuperci și pâine prajită.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 praz
1 jumătate de ceapă
1 lingură făină
1 l supă de găină
10 ml smântână lichidă
Unt
Sare
Piper negru măcinat
1 baghetă
Pentru salată:
6 linguri nuci de pin prăjite
Salată
150 g brânză de capră proaspătă, în bucăți
Ulei de măsline
Oțet de sherry
Sos tabasco
Piper măcinat
1 praz
1 jumătate de ceapă
1 lingură făină
1 l supă de găină
10 ml smântână lichidă
Unt
Sare
Piper negru măcinat
1 baghetă
Pentru salată:
6 linguri nuci de pin prăjite
Salată
150 g brânză de capră proaspătă, în bucăți
Ulei de măsline
Oțet de sherry
Sos tabasco
Piper măcinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 praz
1 jumătate de ceapă
1 lingură făină
1 l supă de găină
10 ml smântână lichidă
Unt
Sare
Piper negru măcinat
1 baghetă
Pentru salată:
6 linguri nuci de pin prăjite
Salată
150 g brânză de capră proaspătă, în bucăți
Ulei de măsline
Oțet de sherry
Sos tabasco
Piper măcinat
1 praz
1 jumătate de ceapă
1 lingură făină
1 l supă de găină
10 ml smântână lichidă
Unt
Sare
Piper negru măcinat
1 baghetă
Pentru salată:
6 linguri nuci de pin prăjite
Salată
150 g brânză de capră proaspătă, în bucăți
Ulei de măsline
Oțet de sherry
Sos tabasco
Piper măcinat
- Pași 1Se îndepărtează partea verde a prazului și se taie în rondele partea albă. Se taie ceapa în rondele. Se topește putin unt în cratiță si se prăjește puțin prazul cu ceapă.
- Pași 2Se adaugă apoi restul de ciuperci si lasă la prăjit. Se încorporează făina și se lasă să se înmoaie 20 minute. Se amestecă într-un vas brânza de capră cu uleiul și oțetul.
- Pași 3Se asezonează cu câteva picături de tabasco și piper și se adaugă câteva felii de ciuperci la acest dressing. Se taie salata și se amestecă cu nucile prăjite și dressingul.
- Pași 4Se taie bagheta în 2 pe lungime și în 4 bucăți identice și se prăjește ușor. Se amestecă în supă până la obținerea unui amestec cremos, se pune supa în 4 farfurii adânci, adăugând eventual puțină smântână.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă de ciuperci cu vin
Un gust minunat și o aromă interesantă.
Supă cremă de dovleac și morcov cu crumble de parmezan
O rețetă delicioasă și hrănitoare cu dovleac, acest ingredient senzațional specific toamnei.
Sarmale de post cu ciuperci și morcovi
Yum! Sarmalele noastre iubite pot fi savurate și în altă formulă vegetariană!
Descoperă și...