Spanac cu ouă la cuptor
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
2 ouă
1 ceapă
100 g cașcaval
Roșii cherry
Sare
Piper
1 linguriță cu unt
2 linguri cu pesmet
2 ouă
1 ceapă
100 g cașcaval
Roșii cherry
Sare
Piper
1 linguriță cu unt
2 linguri cu pesmet
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
2 ouă
1 ceapă
100 g cașcaval
Roșii cherry
Sare
Piper
1 linguriță cu unt
2 linguri cu pesmet
2 ouă
1 ceapă
100 g cașcaval
Roșii cherry
Sare
Piper
1 linguriță cu unt
2 linguri cu pesmet
- Pași 1Ceapa se curăță, se spală și se taie cubulețe, apoi se călește în ulei până devine arămie. Peste ceapă se pune spanacul semi-decongelat, se lasă 10 minute și se condimentează cu sare și piper după gust.
- Pași 2Două castroane se ung cu unt și se tapetează cu pesmet, în care se va pune un strat de spanac, un ou, apoi iarăși spanac și deasupra se pune cașcaval ras și roșii cherry.
- Pași 3Se pune la cuptor 25 minute la 180 grade, până ce cașcavalul este rumen.
Descoperă și...