Spanac cu ouă la cuptor

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

2 ouă

1 ceapă

100 g cașcaval

Roșii cherry

Sare

Piper

1 linguriță cu unt

2 linguri cu pesmet
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

2 ouă

1 ceapă

100 g cașcaval

Roșii cherry

Sare

Piper

1 linguriță cu unt

2 linguri cu pesmet

Rețete făcute cu

Spanac tocat
  1. Pași 1
    Ceapa se curăță, se spală și se taie cubulețe, apoi se călește în ulei până devine arămie. Peste ceapă se pune spanacul semi-decongelat, se lasă 10 minute și se condimentează cu sare și piper după gust.
  2. Pași 2
    Două castroane se ung cu unt și se tapetează cu pesmet, în care se va pune un strat de spanac, un ou, apoi iarăși spanac și deasupra se pune cașcaval ras și roșii cherry.
  3. Pași 3
    Se pune la cuptor 25 minute la 180 grade, până ce cașcavalul este rumen.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute