Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă de brânză și spanac
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
100 g cașcaval ras
200 g telemea
50 g iaurt
70 g șuncă pui
25 g făină secară
20 g pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 praf sare
1 praf piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac frunze întregi Bonduelle
100 g cașcaval ras
200 g telemea
50 g iaurt
70 g șuncă pui
25 g făină secară
20 g pătrunjel
3 linguri ulei de măsline
1 praf sare
1 praf piper
Rețete făcute cu
Spanac frunze întregi
Pași 1
Încingem 3 linguri de ulei de măsline într-o crăticioară și prăjim făina de secara 1 minut. Adăugăm spanacul, cașcavalul ras și pătrunjel tocat. Presărăm sare și piper, amestecăm bine și luăm de pe foc.
Pași 2
Punem hârtie de copt într-o tavă întinsă și punem toată compoziția de spanac. Nivelam și coacem 15 minute la foc moderat. Scoatem tava din cuptor și lăsăm să se răcească.
Pași 3
Frecăm telemeaua rasă cu iaurt și puțin pătrunjel. Întindem crema pe toată suprafața spanacului copt și răcit. Tăiem șunca de pui fâșii și le adăugăm din loc în loc.
Pași 4
Rulăm ușor, îndepărtând hârtia puțin câte puțin. Păstrăm la rece.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Plăcintă de spanac
O rețetă delicioasă
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.