Rață Black Sea
Un preparat simplu și delicios pentru întreaga familie.
Ușor
2 persoane
10 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
100 g smântână
300 g piept de rață
30 ml. ulei de măsline
1 portocală
50 ml. lichior de curacao
Sare
Piper
Boia
100 g smântână
300 g piept de rață
30 ml. ulei de măsline
1 portocală
50 ml. lichior de curacao
Sare
Piper
Boia
Ingrediente pentru 2 persoane
200 g Spanac frunză cu frunză Bonduelle
100 g smântână
300 g piept de rață
30 ml. ulei de măsline
1 portocală
50 ml. lichior de curacao
Sare
Piper
Boia
100 g smântână
300 g piept de rață
30 ml. ulei de măsline
1 portocală
50 ml. lichior de curacao
Sare
Piper
Boia
- Pași 1Pieptul se curăță de pielițe, se taie în bucăți ca pentru friptură, se frige pe ambele părți și se condimentează cu zeama de portocale, piper și boia.
- Pași 2Într-o tigaie se pune uleiul de măsline și spanacul, se condimentează, se stropește cu zeam[ de portocale și se lasă până se evaporă din lichid.
- Pași 3Separat se înfierbântă smântâna, se ia de pe foc, se condimentează cu sare și piper și se amestecă cu lichiorul de curacao.
- Pași 4Friptura se înconjoară cu felii de portocale, deasupra se pune spanacul, iar între friptură și portocale, sosul de curacao.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată ușoară cu fasole galbenă
O salată sățioasă, ușor de preparat.
Spanac cu ou
Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.
Mușchi de vită pe pat de spanac cremos
O rețetă gustoasă, cu mult fier și vitamine!
Descoperă și...