Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ciorbă cu legume Bonduelle
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
400 g carne de pui
2 ouă
200 g smântână
1 ceapă
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Amestec de legume “4 anotimpuri”
Pași 1
După ce a fost curățată, spălată și porționată, carnea de pui se pune la fiert în apă cu sare. După ce începe să fiarbă, se adună spuma dacă este nevoie și se adaugă ceapa tăiată mărunt.
Pași 2
După 40-50 de minute de fierbere se adaugă legumele Bonduelle și se mai lasă să fiarbă 10 minute. Se adaugă în ciorbă și smântână amestecată cu gălbenușul de ou.
Pași 3
Se condimentează după gust. Se mai lasă la fiert 2-3 clocote.
Pași 4
Se servește fierbinte. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...