Supă de găluște verzi

Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

100 g morcovi

100 g țelină

100 g ceapă

20 g unt

50 g cașcaval

50 g făină de secară

50 g pesmet

2 ouă

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

100 g morcovi

100 g țelină

100 g ceapă

20 g unt

50 g cașcaval

50 g făină de secară

50 g pesmet

2 ouă

Sare

Piper

Rețete făcute cu

Spanac tocat
  1. Pași 1
    Spanacul se amestecă cu untul topit, se condimentează și se lasă la răcit.
  2. Pași 2
    Legumele se taie după preferință și se pun la fiert pentru a forma o supă, care se condimentează.
  3. Pași 3
    Piureul de spanac se amestecă bine cu ouăle, cașcavalul ras, pesmetul și făina, formând o compoziție ca pentru găluștele din griș.
  4. Pași 4
    Când supa este gata, se ia cu lingura din compoziția de spanac și se pune în supă, apoi se acoperă și se mai lasă la foc mic circa 10 minute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute