Spirală cu spanac

Ușor de făcut, gustoasă și aromată.
Ușor
5 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

150 g brânză de vaci

50 g parmezan

2 ouă

1 cățel usturoi

1 lingură pesmet

450 g aluat foietaj

semințe de in
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

150 g brânză de vaci

50 g parmezan

2 ouă

1 cățel usturoi

1 lingură pesmet

450 g aluat foietaj

semințe de in

Rețete făcute cu

Spanac tocat
  1. Pași 1
    Am fiert 5 minute spanacul, l-am trecut prin jet de apă rece și l-am scurs bine.
  2. Pași 2
    Am amestecat brânza de vaci cu parmezanul, 1 ou, spanacul răcit și scurs bine, pesmetul și cățelul de usturoi pisat.
  3. Pași 3
    Am tăiat aluatul în fășii pe lungime (5-6 cm lățime). Am pus amestecul de spanac pe toată lungimea unei fășii, am rulat cu grijă. Ruloul obținut l-am așezat în tava tapetată cu hârtie de copt, în formă de spirală.
  4. Pași 4
    Am continuat operațiunea și cu celelalte rulouri, așezândule tot în spirală, în continuarea celui dinainte. Spirala obținută am unso cu ou bătut, am presărat semințe de în și am copto 30 de minute la 200 grade C.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute