1. >Rețete
  2. >Rulouri umplute

Rulouri umplute

Culoare și savoare în farfurie, pentru toată familia!
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

500 g mușchi de porc

250 g varză roșie

75 g orez

1 ceapă roșie

5 g sare

5 g piper

50 g mix de legume deshidratate fara sare

100 ml. ulei de măsline

150 ml. vin alb demi-dulce

10 boabe de piper negru

4 foi de dafin

100 g pastramă haiducească sau bacon afumat

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel verde
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

500 g mușchi de porc

250 g varză roșie

75 g orez

1 ceapă roșie

5 g sare

5 g piper

50 g mix de legume deshidratate fara sare

100 ml. ulei de măsline

150 ml. vin alb demi-dulce

10 boabe de piper negru

4 foi de dafin

100 g pastramă haiducească sau bacon afumat

1 legătură mărar

1 legătură pătrunjel verde
  1. Pași 1
    Se taie mușchiul în 3 bucăți, care apoi se întind cu ciocanul de lemn pentru șnițele.Se sărează și aromatizează cu amestecul de plante de Provence, se piperează și se dau 2-3 ore la rece (ideal ar fi de seara pentru a 2-a zi).
  2. Pași 2
    Se călește jumătate de ceapă roșie într-o picătură de ulei, apoi se adaugă spanacul frunze și se călește 2-3 minute. Se sărează și condimentează după gust, apoi adăugăm în el și verdeața tăiată fin.Se lasă la răcit.
  3. Pași 3
    Se taie varza roșie subțire, apoi se călește și ea împreună cu cealaltă jumătate de ceapă. Se sărează și condimentează după gust. Se acoperă și se lasă la răcit.
  4. Pași 4
    Se fierbe orezul în 150 ml apă cu sare și mix de legume deshidratate, fără sare.
  5. Pași 5
    Se împarte în 3 părți pastrama afumată și se așează fiecare parte sub câte o bucată de mușchi întins de porc. Se întinde în strat uniform pe fiecare bucată de carne câte un strat de orez, apoi de spanac și la urmă de varză roșie. Se rulează cu grijă și prindem rulourile cu scobitori din bambus.
  6. Pași 6
    Se așează rulou lângă rulou în tăviță, apoi se stropesc cu ulei, se presară deasupra legumele deshidratate, se adaugă și vinul și 200 ml de apă, boabele de piper și foi de dafin. Se acoperă tăvița cu folie de aluminiu și se dă 30 de minute la cuptor. După 30 de minute, se dă folia la o parte și se mai lasă încă 20 de minute, udând din când în când rulourile cu zeamă din tăviță. Se servesc calde, alături de o garnitură, după preferință.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Souffle cu spanac

    Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.

  • Spanac cu ou

    Dacă ai poftă de un mic dejun delicios și sănătos, spanacul cu ou este alegerea perfectă.

  • Plăcintă de spanac

    O rețetă delicioasă