Pași 1
Se taie mușchiul în 3 bucăți, care apoi se întind cu ciocanul de lemn pentru șnițele.Se sărează și aromatizează cu amestecul de plante de Provence, se piperează și se dau 2-3 ore la rece (ideal ar fi de seara pentru a 2-a zi).
Pași 2
Se călește jumătate de ceapă roșie într-o picătură de ulei, apoi se adaugă spanacul frunze și se călește 2-3 minute. Se sărează și condimentează după gust, apoi adăugăm în el și verdeața tăiată fin.Se lasă la răcit.
Pași 3
Se taie varza roșie subțire, apoi se călește și ea împreună cu cealaltă jumătate de ceapă. Se sărează și condimentează după gust. Se acoperă și se lasă la răcit.
Pași 4
Se fierbe orezul în 150 ml apă cu sare și mix de legume deshidratate, fără sare.
Pași 5
Se împarte în 3 părți pastrama afumată și se așează fiecare parte sub câte o bucată de mușchi întins de porc. Se întinde în strat uniform pe fiecare bucată de carne câte un strat de orez, apoi de spanac și la urmă de varză roșie. Se rulează cu grijă și prindem rulourile cu scobitori din bambus.
Pași 6
Se așează rulou lângă rulou în tăviță, apoi se stropesc cu ulei, se presară deasupra legumele deshidratate, se adaugă și vinul și 200 ml de apă, boabele de piper și foi de dafin. Se acoperă tăvița cu folie de aluminiu și se dă 30 de minute la cuptor. După 30 de minute, se dă folia la o parte și se mai lasă încă 20 de minute, udând din când în când rulourile cu zeamă din tăviță. Se servesc calde, alături de o garnitură, după preferință.