Pași 1
Pieptul de pui se taie în două și se condimentează, lăsându-l la rece până se pregătește spanacul și morcovii. Se curăță și se taie ceapa, după care se pune în tigaie, în uleiul încins până începe să sticlească.
Pași 2
Spanacul se lasă la decongelat, apoi se pune peste ceapă , adăugând sare după preferințe.
Pași 3
Morcovii se fierb cu apă și sare, iar când sunt fierți se trec pe sub un jet de apă rece, urmând a-i da la blender. Se condimentează cu ghimbir și sare, după gust.
Pași 4
Pieptul de pui se bate cu o folie subțire, pentru a rămâne de grosimea degetului, apoi se pun spanacul și morcovii obținuți. Se rulează pieptul de pui cu ajutorul unei folii. Rulada, învelită în folie, se pune la fiert circa 1015 minute, în apă cu sare. Se pregătesc condimentele pentru a tapeta rulada.
Pași 5
Rozmarinul, chilli și busuiocul, toate se amestecă și, când sa răcit rulada, se presară peste ea, apoi se poate tăia și servi. Poftă bună!