1. >Rețete
  2. >Ruladă cu spanac

Ruladă cu spanac

Arome împletite, culoare și savoare, așa se descrie acest preparat.
Ușor
5 persoane
45 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

150 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

4 ouă

75 ml. ulei de măsline

120 g făină

30 g sare

200 g brânză de burduf

50 g smântână

1 legătură mărar verde
Ingrediente pentru 5 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle

150 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle

4 ouă

75 ml. ulei de măsline

120 g făină

30 g sare

200 g brânză de burduf

50 g smântână

1 legătură mărar verde
  1. Pași 1
    Se prepară blatul, mixând spumă tare albușurile cu un praf de sare. Gălbenușurile se freacă cu uleiul, apoi se încorporează în ele piureul de spanac. Se amestecă albușurile spumă tare cu gălbenușurile frecate cu spanac, se adaugă și făina și se coace compoziția, în tavă mai mică, în care am pus hârtie pentru copt, cca 15 minute, la foc potrivit.
  2. Pași 2
    Morcovii baby congelați se fierb în apă cu sare, apoi se mixează, se fac piure și se amestecă cu brânza de burduf. Se mixează până obținem o cremă omogenă. Brânza rămasă se mixează cu lingură de smântână, apoi se amestecă cu mărarul tocat fin.
  3. Pași 3
    Se desprinde aluatul de pe hârtia de copt, se unge deasupra, în strat uniform, cu cremă de brânză și morcovi, apoi se întinde cu grijă cealaltă cremă cu mărar, se rulează strâns și se dă la rece cel putin 2 ore, înainte de a o tăia felii. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Smoothie de morcovi și mango

    Un boost de energie într-un pahar de smoothie!

  • Morcovi caramelizați

    O gustare rapidă și gustoasă pentru micii campioni. O sursă importantă de fibre și vitamina A, morco...

  • Supă vegană

    O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!