Pui cu spanac și brânză topită
Un gust extraordinar și o aromă interesantă.
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
500 g piept de pui
100 g brânză topită
3 căței usturoi
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
Boia dulce
500 g piept de pui
100 g brânză topită
3 căței usturoi
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
Boia dulce
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Spanac tocat Bonduelle
500 g piept de pui
100 g brânză topită
3 căței usturoi
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
Boia dulce
500 g piept de pui
100 g brânză topită
3 căței usturoi
30 ml. ulei de măsline
Sare
Piper
Boia dulce
- Pași 1Pieptul de pui se porționează și se taie ca pentru șnițele, după care se bate cu ciocanul.
- Pași 2Spanacul se întinde peste pieptul de pui, iar usturoiul se taie mărunt. Pe mijlocul fiecărei bucăți de pui cu spanac se pune brânza topită.
- Pași 3Pe o folie de aluminiu stropită cu puțin ulei și pudrată cu sare, piper și boia dulce, se pune o bucată de piept de pui, se rulează, având grijă să nu iasă spanacul sau brânza, apoi se îmbracă în folia de aluminiu.
- Pași 4Se procedează la fel cu toate bucățile și se pun întro tavă la cuptor. Se lasă 30 minute la 200 grade.
Descoperă și...