Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Plăcintă cu spanac și Camembert
Descoperă o rețetă delicioasă!
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 pachet cu foi de plăcintă
1 ceapă, tocată mărunt
3 linguri cu smântână
100 g brânză Camembert
2 linguri ulei de măsline
Nucșoară
Sare, piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 pachet cu foi de plăcintă
1 ceapă, tocată mărunt
3 linguri cu smântână
100 g brânză Camembert
2 linguri ulei de măsline
Nucșoară
Sare, piper
Rețete făcute cu
Spanac tocat
Pași 1
Se încălzește cuptorul la 200°C. Se unge o formă rotundă cu diametrul de 24 cm cu unt. Se așează foile de plăcintă, ungând fiecare foaie cu puțin ulei și așezându-le una peste cealaltă, astfel încât să se potrivească în formă și să cadă puțin peste marginile acesteia. Se dă la cuptor 5 minute.
Pași 2
Se călește ceapa în puțin ulei, apoi se adaugă spanacul și se lasă pe foc până când se evaporă apa din spanac.
Pași 3
Se adaugă amestecând smântâna, nucșoara, brânza tăiată cubulețe, sarea și piperul. Se așază compoziția cu o lingură în formă. Se mai lasă la cuptor 10 -15 minute până când se leagă compoziția și foile de plăcintă sunt rumenite.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Cartofi copți umpluți cu spanac și verde...
O rețetă rapidă pentru o seară frumoasă în familie.
Pizza cu spanac și ciuperci
O rețetă pentru o pizza gustoasă!
Tort de salata de boeuf
Rețeta este pentru 3 blaturi de tort de salata de boeuf.