Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac
Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 piept de pui
4 ardei copt
300 g mozarella
Sare
1 ceapă medie
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle
1 piept de pui
4 ardei copt
300 g mozarella
Sare
1 ceapă medie
Piper
Rețete făcute cu
Spanac tocat
Pași 1
Se fierbe spanacul împreună cu ceapa. Între timp se taie pieptul de pui, se condimentează cu sare și piper și se umple cu mozarella și cu ardeiul copt.
Pași 2
Se pune pe grătar timp de 10 minute. Spanacul se scurge și se blendează împreună cu ceapă și sare și piper.
Pași 3
Se așează spanacul pe farfurie și deasupra se pune pieptul de pui tăiat în două. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Tartină cu porumb chilli și ricotta
O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!
Spanac cremos cu ou
Spanac cremos cu ou. O rețetă pregătită de Jamila!
Souffle cu spanac
Un souffle delicios care va îmbogăți masa de prânz.