1. >Rețete
  2. >Paste cu spanac și ouă

Paste cu spanac și ouă

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

4 ouă

2 cepe roșii

300 g smântână

300 g paste pătrățele

Sare

Piper

Busuioc

Ulei de măsline
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

4 ouă

2 cepe roșii

300 g smântână

300 g paste pătrățele

Sare

Piper

Busuioc

Ulei de măsline
  1. Pași 1
    Pastele se pun la fiert pentru 10 minute, apoi se scurg bine. Cepele se curăță, se spală, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline.
  2. Pași 2
    Separat, se bat ouăle, se adaugă spanacul, smântâna și se condimentează după gust. Când ceapa s-a rumenit bine, se adaugă și ea peste compoziția de spanac și se amestecă bine.
  3. Pași 3
    Într-o tigaie anti-aderentă încinsă bine, se pune compoziția de spanac și se lasă 10 minute până se leagă bine, apoi se adaugă pastele și se amestecă bine.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă