Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ouă coapte pe pat de broccoli
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine!
Dificil
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
Ingrediente pentru 4 persoane
1/2 pungă (200 g) Broccoli Vapeur Bonduelle
4 ouă
50 g unt
1 linguriță amestec de ierburi de Provence
Sare după gust
Rețete făcute cu
Broccoli VAPEUR
Pași 1
Pune broccoli în apă caldă sărată și lasă să fiarbă aproximativ 2-3 minute, scurge apoi aproape complet de apă și amestecă cu mixerul până când se omogenizează și trece printr-o sită fină.
Pași 2
Separă albușurile de gălbenușuri. Sărează puțin jumătate din albușuri și amestecă-le cu mixerul până când se îngroașă. Amestecă cu grijă albușul bătut cu piureul de broccoli.
Pași 3
Pune pe hârtie de copt unsă în prealabil cu unt 4 porții de piure și presară ierburile aromate deasupra. În fiecare porție de piure fă o mică adâncitură și introdu în cuptorul încins în prealabil la 180°C pentru 5-7 minute.
Pași 4
Scoate din cuptor, adaugă gălbenușurile în centrul fiecărei porții de broccoli și introdu la cuptor încă 3 minute.
Pași 5
Servește direct de pe hârtia de copt, mutândule cu grijă pe farfurie.
Sfaturi în bucătărie
Un mic dejun special, plin de vitamine și proteine
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Brioșă cu broccoli și chorizo
Preparate delicioase pentru orice ocazie!
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Pâine prăjită cu cremă de broccoli
Un aperitiv delicios, gătit cu ușurință cu produsele Bonduelle.