1. >Rețete
  2. >Frigărui din ciuperci și crenvurști

Frigărui din ciuperci și crenvurști

Alege o rețetă originală de la Bonduelle cu frigărui din ciuperci și crenvurști pentru o mai bună diversitate culinară.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
2-3 Ciuperci întregi Bonduelle

2-3 Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

8 crenvurști

200 g slănină afumată fiartă

16 roșii cherry

1 ardei gras

1 praz
Ingrediente pentru 3 persoane
2-3 Ciuperci întregi Bonduelle

2-3 Castraveți cornișon întregi, 3-6 cm, în oțet Bonduelle

8 crenvurști

200 g slănină afumată fiartă

16 roșii cherry

1 ardei gras

1 praz
  1. Pași 1
    Se taie 8 crenvurști și 200 g de slănină afumată fiartă în bucățele de 2 cm.
  2. Pași 2
    Se pregătesc cele 16 roșii cherry și ciupercile întregi Bonduelle.
  3. Pași 3
    Se curăță un ardei gras și o bucată de praz și se taie în bucăți de 2-3 cm.
  4. Pași 4
    Toate aceste ingrediente se așează asortat pe 8 frigărui, apoi se pun frigăruile pe gratar (sau in tigaie) timp de 78 minute.
  5. Pași 5
    Se servește cu castraveți murați Bonduelle și pâine proaspătă.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciulama de ciuperci

    Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină

  • Risotto cu ciuperci, roșii deshidratate ...

    O rețetă delicioasă, sățioasă și ușor de preparat: un risotto fresh cu ciuperci.

  • Dovleac cu umplutură de ciuperci întregi

    Ne dați ori nu ne dați? Prepară o cină cu aspect festiv pentru noaptea de Halloween: dovleac umplut ...