1. >Rețete
  2. >Budincă de spanac cu pește

Budincă de spanac cu pește

Un gust extraordinar și o aromă interesantă!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

300 g fitofag

30 ml. ulei de măsline

30 ml. sos de soia

1 ceapă medie

80 g iaurt

2 linguri pastă de tomate

1 jumătate lămâie

Sare

Piper

Boia
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

300 g fitofag

30 ml. ulei de măsline

30 ml. sos de soia

1 ceapă medie

80 g iaurt

2 linguri pastă de tomate

1 jumătate lămâie

Sare

Piper

Boia
  1. Pași 1
    Ceapa se toacă mărunt, se pune la călit în ulei de măsline, iar apoi se adaugă spanacul.
  2. Pași 2
    Peștele se curăță, se spală în mai multe ape, se șterge bine, se stropește cu zeama de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Într-un castron se pun și se amestecă iaurtul, pasta de tomate și sosul de soia, până la omogenizare.
  4. Pași 4
    După ce spanacul este călit, se așează întrun vas termorezistent, pe deasupra se toarnă sosul și peste ele se pun pestele.
  5. Pași 5
    Vasul se introduce în cuptorul încins la 180 grade pentru 30 minute, apoi se decorează cu feliuțe de lămâie, boabe de piper și boia.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă