Budincă cu broccoli
Budincă cu broccoli, mozzarella și ouă.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
5 ouă
1 ceașcă mozarella
200 g brânză feta
200 g smântână
Sare
Piper
5 ouă
1 ceașcă mozarella
200 g brânză feta
200 g smântână
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle
5 ouă
1 ceașcă mozarella
200 g brânză feta
200 g smântână
Sare
Piper
5 ouă
1 ceașcă mozarella
200 g brânză feta
200 g smântână
Sare
Piper
- Pași 1Se pune broccoli-ul într-o oală cu apă fiartă, timp de 3-5 minute, să se opărească, apoi se scoate și se pune într-o tavă termorezistentă, pentru cuptor.
- Pași 2Peste broccoli se pun ouăle bătute spumă și amestecate cu mozarella, brânza rasă si smântâna, bineînțeles condimentate cu sare și piper. Tava se introduce la cuptor pentru 35-40 minute, la foc mic.
- Pași 3Se servește caldă sau rece. Poftă bună!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă cremă de legume verzi
O supă cremă din legume verzi, hrănitoare si delicioasă! Gustul special este dat de combinatia legumelor cu brânza cheddar și cu boabele de rodie.Perfectă pentru masa de prânz sau pentru o cină rapidă.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Pâine prăjită cu cremă de broccoli
Un aperitiv delicios, gătit cu ușurință cu produsele Bonduelle.
Descoperă și...