Spirale cu sos de spanac și mazăre
O rețetă de paste delicioasă și sănătoasă.
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
200 g Spanac frunze întregi Bonduelle
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g paste spirale
Sare
Busuioc
2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor
50 g fistic
200 ml. smântână pentru gătit
2 linguri ulei de măsline
Piper
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g paste spirale
Sare
Busuioc
2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor
50 g fistic
200 ml. smântână pentru gătit
2 linguri ulei de măsline
Piper
Ingrediente pentru 3 persoane
200 g Spanac frunze întregi Bonduelle
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g paste spirale
Sare
Busuioc
2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor
50 g fistic
200 ml. smântână pentru gătit
2 linguri ulei de măsline
Piper
200 g Mazăre verde boabe dulce Bonduelle
400 g paste spirale
Sare
Busuioc
2-3 linguri Parmezan ras + pentru decor
50 g fistic
200 ml. smântână pentru gătit
2 linguri ulei de măsline
Piper
- Pași 1Fierbem 3 minute mazărea și spanacul într-un vas cu puțină apă. Le scurgem și păstrăm zeama.
- Pași 2Mărunțim fisticul fin (oprim o parte când este grosier pentru decor). Adăugăm peste el busuiocul, parmezanul și uleiul și mixăm până devine o pastă omogenă.
- Pași 3Turnăm pasta peste mazăre și spanac, punem sare, piper și smântână și mixăm toate ingredientele. Fierbem pastele al dente în apă cu sare, apoi le scurgem. Turnăm sosul peste ele și amestecăm.
- Pași 4Dacă este nevoie, putem adăuga puțină apă din cea în care am fiert mazărea și spanacul. Servim pastele cu parmezan ras și fistic presărate deasupra.
Descoperă și...