Se călesc într-o tigaie usturoiul și ghimbirul pentru un minut. Se adaugă sosul de soia și vinul de orez. Se fierbe până când scade la jumătate. Se adaugă un praf de sare și zahărul. Când zahărul se dizolvă, se dă deoparte. Se trece printr-o strecurătoare fină. Cu jumătate din cantitate se stropește somonul și se lasă la macerat pentru o oră, iar restul se păstrează pentru mai târziu.
Pași 2
Între timp, se fierbe mazărea pentru 10 minute în apă cu sare și se pune la scurs. Se topește untul într-o tigaie, se adaugă mazărea pentru un minut, se asezonează cu sare și se dă deoparte.
Pași 3
Se fierbe și orezul în apă cu sare, după cum scrie pe ambalaj.
Pași 4
După ce trece ora rezervată macerării, peștele se prăjește în uleiul rămas, pentru 4 minute pe fiecare parte.
Pași 5
Se încălzește sosul rămas și se adaugă peste el amidonul, care a fost dizolvat în puțină apă. Se ia de pe foc imediat ce se îngroașă.
Pași 6
Se așează mazărea și orezul pe o farfurie, deasupra se pun fileurile peste care se mai adaugă puțin sos îngroșat. Se presară susanul și se servește imediat.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...