Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de ciuperci cu risotto
Pregătește o salată de ciuperci cu risotto folosind rețeta Bonduelle.
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
150 ml apă caldă
200 g orez risotto
1 ceapă, tocată fin
2 linguri ulei de măsline
1 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
Sare
Piper negru măcinat
Pentru dressing:
2 linguri ulei de măsline
Zeama de la o jumătate de lămâie
1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
Sare
Piper negru macinat
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
150 ml apă caldă
200 g orez risotto
1 ceapă, tocată fin
2 linguri ulei de măsline
1 linguri pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
Sare
Piper negru măcinat
Pentru dressing:
2 linguri ulei de măsline
Zeama de la o jumătate de lămâie
1 lingură pătrunjel proaspăt, tocat mărunt
Sare
Piper negru macinat
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Se pun ciupercile feliate Bonduelle timp de 10 minute într-un vas cu apă caldă. Separat se fierb 150 ml de apă într-o cratiță mare, cu un pic de sare. Se adaugă orezul și se fierbe timp de 15-20 de minute.
Pași 2
Se scurge apa și se adaugă altă clocotită peste orez pentru a elimina orice exces de amidon. Între timp, se pune ceapa la foc mic până devine translucidă, nu maro. Se adaugă ciupercile feliate Bonduelle, pătrunjelul și putină sare.
Pași 3
Se combină orezul cu amestecul de ciupercile și ceapa și se adaugă 2 linguri de apă. Se amestecă bine. Se ia un vas în care se adaugă ingredientele pentru dressing.
Pași 4
Se toarnă tot peste amestecul de mai sus. Se asezonează după gust cu sare și piper negru macinat și se lasă să se răcească. Se servește rece.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină