Salată de ciuperci a la Chef
Prepară o salată de ciuperci după o rețetă Bonduelle si pregătește-te să primești laudele!
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
2 Ciuperci feliate Bonduelle
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
Ingrediente pentru 3 persoane
2 Ciuperci feliate Bonduelle
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
- Pași 1Se pun într-un castronel 2 gălbenușuri crude de ou, se adaugă zeama de la o lămâie și o lingură de muștar și se amestecă bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.
- Pași 2Se adaugă 30 ml ulei și 20 ml de smântână până capată o densitate asemănătoare cu cea a unui sos.
- Pași 3Se pune o linguriță de zahăr pudră dupa gust și piper. Se amestecă într-un vas sosul cu pătrunjel, tarhon, ceapă și ceapă verde, taiate fin, și 1-2 linguri de capere tăiate.
Descoperă și...