Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de ciuperci a la Chef
Prepară o salată de ciuperci după o rețetă Bonduelle si pregătește-te să primești laudele!
Mediu
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
2 Ciuperci feliate Bonduelle
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
Ingrediente pentru 3 persoane
2 Ciuperci feliate Bonduelle
4 Ouă
Lămâie
Muștar
30 ml ulei
20 ml smântână
1 ceapă
1 ceapă verde
2 linguri capere
1 linguriță zahăr pudră
Pătrunjel
Piper negru macinat
Tarhon
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Se pun într-un castronel 2 gălbenușuri crude de ou, se adaugă zeama de la o lămâie și o lingură de muștar și se amestecă bine cu o lingură de lemn până se omogenizează.
Pași 2
Se adaugă 30 ml ulei și 20 ml de smântână până capată o densitate asemănătoare cu cea a unui sos.
Pași 3
Se pune o linguriță de zahăr pudră dupa gust și piper. Se amestecă într-un vas sosul cu pătrunjel, tarhon, ceapă și ceapă verde, taiate fin, și 1-2 linguri de capere tăiate.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Ciulama de ciuperci
Ciuperci delicioase, asezonate cu un sos cremos, o rețetă perfectă pentru prânz sau cină