1. >Rețete
  2. >Salată boeuf cu conopidă

Salată boeuf cu conopidă

O rețetă inedită pentru un deliciu tradițional!
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle

4 buchete de Conopidă Bonduelle

1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)

3 gogoșari murați

4 castraveți murați

4-5 linguri de maioneză

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
250 g Amestec de legume pentru salată franțuzească Bonduelle

4 buchete de Conopidă Bonduelle

1/2 piept de pui (sau 1 piept mai mic)

3 gogoșari murați

4 castraveți murați

4-5 linguri de maioneză

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Curățăm și fierbem pieptul de pui. Apoi fierbem Conopida timp de 2-3 minute și amestecul de legume aprox. 7-8 minute, în apă cu sare
  2. Pași 2
    Tăiem gogoșarii cuburi și castraveții feliuțe subțiri. Apoi le punem într-o sită, să se scurgă zeama.
  3. Pași 3
    Tăiem pieptul de pui în cuburi, apoi adăugăm conopida Bonduelle tăiată și ea în bucățele.
  4. Pași 4
    Amestecăm toate ingredientele. La final, punem și maioneza, sarea și piperul. Putem orna salata folosindune de maioneză și gogoșari.
Sfaturi în bucătărie
Putem servi salata pe bucăți de pâine prăjită.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Sufleu de conopidă cu friptură de porc

    Sufleul de conopidă este imposibil să nu reușească dacă ai o rețetă bună.

  • Mix de salată cu amestec de legume maced...

    Descoperă o rețetă delicioasă!

  • Curcan cu legume, bere și portocale la c...

    Descoperă o rețetă delicioasă!