1. >Rețete
  2. >Sufleu de conopidă cu friptură de porc

Sufleu de conopidă cu friptură de porc

Sufleul de conopidă este imposibil să nu reușească dacă ai o rețetă bună.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

800 g carne de porc

1 ceapă mică

1 linguriță făină

5 linguri unt

250 ml. lapte

100 g cașcaval

3 ouă

10 g sare alimentară
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle

800 g carne de porc

1 ceapă mică

1 linguriță făină

5 linguri unt

250 ml. lapte

100 g cașcaval

3 ouă

10 g sare alimentară
  1. Pași 1
    Am pus carnea de porc într-un baiț, pentru câteva ore, pentru a se frăgezi. Când a fost pătrunsă bine, am prăjit-o în tigaie.
  2. Pași 2
    Într-o cratiță se pune untul în care se va căli ceapa tocată foarte fin. Se adaugă făina și cana cu lapte, amestecând continuu, eventual cu un tel, până se îngroașă ca o smântână. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu galbenușurile, conopida tocată și cașcavalul ras pe răzătoarea mică. Se condimentează cu sare și piper.
  3. Pași 3
    Se adaugă și albușurile bătute spumă, în care se adaugă și puțină zeamă de lămâie. Se pune compoziția într-un vas termorezistent, uns cu unt și tapetat cu făină. Se lasă la cuptor pentru aproximativ 50 minute, până se rumenește frumos deasupra.
  4. Pași 4
    Se servește după 15 minute de când este scoasă din cuptor. O aranjăm cât mai ingenios în farfurie, alături de friptura de porc.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...

    Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!

  • Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet ...

    O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase

  • Creveți thailandezi cu orez

    Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...