Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Sufleu de conopidă cu friptură de porc
Sufleul de conopidă este imposibil să nu reușească dacă ai o rețetă bună.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
800 g carne de porc
1 ceapă mică
1 linguriță făină
5 linguri unt
250 ml. lapte
100 g cașcaval
3 ouă
10 g sare alimentară
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (400 g) Amestec de legume Royal Mix Vapeur Bonduelle
800 g carne de porc
1 ceapă mică
1 linguriță făină
5 linguri unt
250 ml. lapte
100 g cașcaval
3 ouă
10 g sare alimentară
Rețete făcute cu
Amestec de legume Imperial VAPEUR
Pași 1
Am pus carnea de porc într-un baiț, pentru câteva ore, pentru a se frăgezi. Când a fost pătrunsă bine, am prăjit-o în tigaie.
Pași 2
Într-o cratiță se pune untul în care se va căli ceapa tocată foarte fin. Se adaugă făina și cana cu lapte, amestecând continuu, eventual cu un tel, până se îngroașă ca o smântână. Se lasă la răcit, apoi se amestecă cu galbenușurile, conopida tocată și cașcavalul ras pe răzătoarea mică. Se condimentează cu sare și piper.
Pași 3
Se adaugă și albușurile bătute spumă, în care se adaugă și puțină zeamă de lămâie. Se pune compoziția într-un vas termorezistent, uns cu unt și tapetat cu făină. Se lasă la cuptor pentru aproximativ 50 minute, până se rumenește frumos deasupra.
Pași 4
Se servește după 15 minute de când este scoasă din cuptor. O aranjăm cât mai ingenios în farfurie, alături de friptura de porc.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet ...
O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...