Pui cu broccoli și nuci

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
2 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

500 g carne de pui

Ceapă verde

4 nuci

1 cană cu supă

Sos de soia

1 linguriță cu amidon

1 lingură cu ulei de măsline

Sare

Piper

2 linguri cu vin

Pastă de ardei
Ingrediente pentru 2 persoane
1 pungă (400 g) Broccoli VAPEUR Bonduelle

500 g carne de pui

Ceapă verde

4 nuci

1 cană cu supă

Sos de soia

1 linguriță cu amidon

1 lingură cu ulei de măsline

Sare

Piper

2 linguri cu vin

Pastă de ardei

Rețete făcute cu

Broccoli VAPEUR
  1. Pași 1
    Aripioarele spălate se sărează și piperează și se stropesc cu o lingură de vin amestecat cu jumătate de lingură de sos de soia. Se pun într-un bol și se lasă la macerat cel puțin o oră.
  2. Pași 2
    Într-o tigaie se pune puiul la prăjit în uleiul de măsline. După ce se rumenește puțin pe fiecare parte, se pune jumătate din supă și se fierbe până când aceasta scade. Se scot aripioarele pe o farfurie, iar în același ulei se pun broccoli și ceapa (broccoli îl clătesc puțin pentru a elimina granulele de gheață) și se călesc 3 minute.
  3. Pași 3
    Apoi se adaugă puiul, nucile, alunele și pasta de ardei pe care o dizolvăm în supă. Amidonul se dizolvă în vin și se pune peste broccoli împreună cu soia rămasă. Se potrivește de sare și se acoperă. Se mai fierbe 5 minute la foc mic. Se servește cald.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Clafoutis cu broccoli și roșii cherry

    Clafoutis cu broccoli și roșii cherry

    Un preparat din bucătăria franțuzească gata să încânte întreaga familie.

  • Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    Dorada la cuptor cu legume la tigaie

    O rețetă foarte simplă, cu puține ingrediente, însă cu o aromă bogată! Dorada însoțită de legumele noastre pentru tigaie îți vor aduce un prânz minunat!

  • Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel

    Broccoli gratinat cu mozzarella gourmet și sos bechamel

    O rețetă vegetariană ușor de pregătit, delicioasă și numai bună de savurat în zilele răcoroase