Se tapetează o tavă cu unt, se pun bucățile de pește condimentate cu condiment de pește, chilii și busuioc. Se pun în cuptor 20-25 de minute, la foc potrivit.
Pași 2
Separat, se pregătește o tigaie în care se pune untul și fasolea verde păstăi, peste care se pune delicat, chilli, usturoiul pisat. Se călesc la foc mic, după care se adaugă puțină apă și se lasă la fiert ușor 10 minute.
Pași 3
Se așează peștele pe un platou cu păstăile și se servește cald. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Legume mexicane cu orez
Un preparat vegetarian, numai bun pentru un prânz consistent.
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...