Hummus cu fasole albă
Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400g Fasole albă Bonduelle
1 lămâie
două linguri de tahina
pătrunjel
ulei de măsline
usturoi pudră
boia dulce
sare
Pentru servire
2 ridichi
1 castravete
1 morcov
lipie
1 lămâie
două linguri de tahina
pătrunjel
ulei de măsline
usturoi pudră
boia dulce
sare
Pentru servire
2 ridichi
1 castravete
1 morcov
lipie
Ingrediente pentru 2 persoane
400g Fasole albă Bonduelle
1 lămâie
două linguri de tahina
pătrunjel
ulei de măsline
usturoi pudră
boia dulce
sare
Pentru servire
2 ridichi
1 castravete
1 morcov
lipie
1 lămâie
două linguri de tahina
pătrunjel
ulei de măsline
usturoi pudră
boia dulce
sare
Pentru servire
2 ridichi
1 castravete
1 morcov
lipie
- Pași 1Într-un bol se pune fasolea albă, tahina, ulei de măsline, praf de usturoi, sare, zeama de la o lămâie și se blenduiește totul până devine o pastă omogenă. Se mai adaugă sare după gust si se decorează hummusul cu puțin ulei de măsline, boia de ardei dulce si pătrunjel tocat.
- Pași 2Pentru servire se taie la alegere un castravete, un morcov sau ridichii felii și se poate servi alături de o lipie. Poftă bună!
- Pași 3-