Hummus cu fasole albă

Un preparat cu specific libanez, ce poate fi servit atât cald, cât și rece, se prepară ușor și rapid, fiind o variantă potrivită pentru prânz sau cină.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
400g Fasole albă Bonduelle

1 lămâie

două linguri de tahina

pătrunjel

ulei de măsline

usturoi pudră

boia dulce

sare

Pentru servire

2 ridichi

1 castravete

1 morcov

lipie
Ingrediente pentru 2 persoane
400g Fasole albă Bonduelle

1 lămâie

două linguri de tahina

pătrunjel

ulei de măsline

usturoi pudră

boia dulce

sare

Pentru servire

2 ridichi

1 castravete

1 morcov

lipie
  1. Pași 1
    Într-un bol se pune fasolea albă, tahina, ulei de măsline, praf de usturoi, sare, zeama de la o lămâie și se blenduiește totul până devine o pastă omogenă. Se mai adaugă sare după gust si se decorează hummusul cu puțin ulei de măsline, boia de ardei dulce si pătrunjel tocat.
  2. Pași 2
    Pentru servire se taie la alegere un castravete, un morcov sau ridichii felii și se poate servi alături de o lipie. Poftă bună!
  3. Pași 3
    -