1. >Rețete
  2. >Cannelloni cu spanac și brânză de capră

Cannelloni cu spanac și brânză de capră

Cannelloni cu spanac și brânză de capră.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

100 g unt

2 linguri făină

300 g brânză capră veche

1 cutie Ccnnelloni

3 căței usturoi

50 g ulei măsline

o cutie roșii

300 ml. lapte

Sare

Piper

1 ceapă
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

100 g unt

2 linguri făină

300 g brânză capră veche

1 cutie Ccnnelloni

3 căței usturoi

50 g ulei măsline

o cutie roșii

300 ml. lapte

Sare

Piper

1 ceapă
  1. Pași 1
    Luăm spanacul, îl scurgem într-o sită, îl punem la opărit 5 minute într-un vas cu apă clocotită.
  2. Pași 2
    Se taie ceapa fin, se călește în ulei de măsline, după care se adaugă spanacul, sarea și piperul. Se lasă la călit timp de 5 minute. Se scoate și se lasă la răcit. Se amestecă cu brânză de capră dată prin răzătoare. Se formează sosul bechamel din: unt, făină, lapte și piper, la foc mic, până când acesta are consistența unei budinci.
  3. Pași 3
    Se umplu tuburile de caneloni cu compoziția de spanac și brânză de capră. Într-o tavă se pune sosul de roșii, se așează deasupra tuburile de cannelloni și se adaugă sosul bechamel. Se lasă la cuptor la foc mediu, timp de 30 minute. Poftă mare!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă