1. >Rețete
  2. >Wok de legume cu brânză tofu și ciuperci

Wok de legume cu brânză tofu și ciuperci

Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 dovlecei

2 ardei gras roșu

2 vinete

150 g brânză tofu

1 legătură mărar

50 ml. ulei de măsline

Sare

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle

2 dovlecei

2 ardei gras roșu

2 vinete

150 g brânză tofu

1 legătură mărar

50 ml. ulei de măsline

Sare

Piper
  1. Pași 1
    Se spală toate legumele, după care se curăță de coajă vinetele și se taie cubulețe, împreună cu dovleceii și ardeii grași.
  2. Pași 2
    Se pun la călit în ulei de măsline, se adaugă mărarul, sare și piper, după gust.
  3. Pași 3
    La final se servesc cu brânză tofu și ciuperci marinate. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Brioșe cu ciuperci și cașcaval

    O rețetă pregătită de Jamila!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.