Vol au vent cu ciuperci
Ușor, rapid, gustos.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapa mică
1 pachet aluat foietaj
Sare
câteva fire pătrunjel verde
3 linguri cremă de brânză
2 căței usturoi
Ulei
Piper
1 ou
1 ceapa mică
1 pachet aluat foietaj
Sare
câteva fire pătrunjel verde
3 linguri cremă de brânză
2 căței usturoi
Ulei
Piper
1 ou
Ingrediente pentru 5 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapa mică
1 pachet aluat foietaj
Sare
câteva fire pătrunjel verde
3 linguri cremă de brânză
2 căței usturoi
Ulei
Piper
1 ou
1 ceapa mică
1 pachet aluat foietaj
Sare
câteva fire pătrunjel verde
3 linguri cremă de brânză
2 căței usturoi
Ulei
Piper
1 ou
- Pași 1Aluatul se lasă la temperatura camereipentru a se decongela. Cu un pahar tăiem bucăți și punem în tavă. Cealaltă parte care vine deasupra se decupează cu un dop în mijloc.
- Pași 2Așezăm partea a 2-a și ungem cu oul bătut cu un praf de sare, după care dăm la cuptor.
- Pași 3Ceapa o punem la călit cu puțin ulei, adăugăm ciupercile tăiate micuțe, cățeii de usturoi și pătrunjelul tocat. Se sărează după gust.
- Pași 4Adăugăm și crema de brânză, punem un praf de piper și umplem formele obținute.
Descoperă și...