Vol au vent cu ciuperci

Ușor, rapid, gustos.
Ușor
5 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

1 ceapa mică

1 pachet aluat foietaj

Sare

câteva fire pătrunjel verde

3 linguri cremă de brânză

2 căței usturoi

Ulei

Piper

1 ou
Ingrediente pentru 5 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

1 ceapa mică

1 pachet aluat foietaj

Sare

câteva fire pătrunjel verde

3 linguri cremă de brânză

2 căței usturoi

Ulei

Piper

1 ou

Rețete făcute cu

Ciuperci feliate
  1. Pași 1
    Aluatul se lasă la temperatura camereipentru a se decongela. Cu un pahar tăiem bucăți și punem în tavă. Cealaltă parte care vine deasupra se decupează cu un dop în mijloc.
  2. Pași 2
    Așezăm partea a 2-a și ungem cu oul bătut cu un praf de sare, după care dăm la cuptor.
  3. Pași 3
    Ceapa o punem la călit cu puțin ulei, adăugăm ciupercile tăiate micuțe, cățeii de usturoi și pătrunjelul tocat. Se sărează după gust.
  4. Pași 4
    Adăugăm și crema de brânză, punem un praf de piper și umplem formele obținute.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute