Pași 1
Mai întâi punem roșiile cherry pe o hârtie de copt. Le dăm cu puțină sare, le stropim cu puțin ulei de măsline și le lăsăm 10 minute în cuptorul încălzit la 180 grade.
Pași 2
Punem uleiul la încins, adăugăm ceapa tocată și ciupercile. Când apa lăsată de ciuperci a scăzut, adăugăm carnea tăiată cubulețe și cabanosul tăiat bucăți mici. Călim puțin, adăugăm roșiile cherry și pasta de tomate desfăcută în apă.
Pași 3
Lăsăm să dea în clocot, adăugăm sare, piper după gust și cimbru. Spre final, adăugăm usturoiul tocat mărunt, ceașca de vin și fulgii de chili. După câteva clocote, oprim focul.
Pași 4
Servim cu mămăliguță din mălai Arpis, cu un ou ochi și cu brânză de oaie rasă.