Tartar de legume cu sfeclă și cartof dulce
Vă oferim o super idee de gustare pe care să o pregătiți împreună pentru Ziua Copiilor.
Tartarele sunt multicolore și sănătoase, iar gustul e pe placul întregii familii!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă Sfeclă roșie felii, în oțet, Bonduelle
2 cartofi dulci
2 avocado
2 lingurițe ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
1/2 ceapă roșie
rucola
sare și piper, după gust
2 cartofi dulci
2 avocado
2 lingurițe ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
1/2 ceapă roșie
rucola
sare și piper, după gust
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă Sfeclă roșie felii, în oțet, Bonduelle
2 cartofi dulci
2 avocado
2 lingurițe ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
1/2 ceapă roșie
rucola
sare și piper, după gust
2 cartofi dulci
2 avocado
2 lingurițe ulei de măsline
2 lingurițe suc de lămâie
1/2 ceapă roșie
rucola
sare și piper, după gust
- Pași 1Fierbem cartofii și îi tăiem cubulețe. Tocăm toate ingredientele în cubulețe.
- Pași 2Amestecăm sfecla și ceapa roșie, le asezonăm, după gust, cu ulei, zeamă de lămâie, sare și piper.
- Pași 3Formăm tartarul cu avocado la bază, cartof dulce, apoi amestecul de ceapă și sfeclă, folosind o formă de modelat.
- Pași 4Ornăm cu fâșii de rucola.
Descoperă și...