Borș de sfeclă cu porumb

Sănătate și savoare!
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 morcov

1/2 bucată țelină

1 sfeclă

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Leuștean verde

Mărar verde
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle

1 morcov

1/2 bucată țelină

1 sfeclă

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Leuștean verde

Mărar verde

Rețete făcute cu

Porumb dulce boabe
  1. Pași 1
    Spălăm legumele, le curățăm și le tăiem cubulețe.
  2. Pași 2
    Călim legumele 5 minute în uleiul încins, apoi le acoperim cu apă caldă. Fierbem legumele 10-15 minute.
  3. Pași 3
    Adăugăm porumbul și borșul fiert câteva minute separat . Potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Înainte de a opri focul, punem leușteanul și mărarul. Punem capacul și lăsăm 5 minute.
  4. Pași 4
    Servim borșul fierbinte.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline

    Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.

  • Omletă cu legume și șuncă

    Un mic dejun consistent și gustos!

  • Orez cu legume și carne

    O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.