Borș de sfeclă cu porumb
Sănătate și savoare!
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
- Pași 1Spălăm legumele, le curățăm și le tăiem cubulețe.
- Pași 2Călim legumele 5 minute în uleiul încins, apoi le acoperim cu apă caldă. Fierbem legumele 10-15 minute.
- Pași 3Adăugăm porumbul și borșul fiert câteva minute separat . Potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Înainte de a opri focul, punem leușteanul și mărarul. Punem capacul și lăsăm 5 minute.
- Pași 4Servim borșul fierbinte.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată de paste tricolore cu ou, porumb și măsline
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Omletă cu legume și șuncă
Un mic dejun consistent și gustos!
Orez cu legume și carne
O rețetă gustoasă, practică și sățioasă, ușor de preparat atât pentru mesele de prânz, cât și pentru cină.
Descoperă și...