Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Borș de sfeclă cu porumb
Sănătate și savoare!
Ușor
3 persoane
30 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
Ingrediente pentru 3 persoane
1 conservă (170 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
1 morcov
1/2 bucată țelină
1 sfeclă
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Leuștean verde
Mărar verde
Rețete făcute cu
Porumb dulce boabe
Sfeclă roșie felii, în oțet
Pași 1
Spălăm legumele, le curățăm și le tăiem cubulețe.
Pași 2
Călim legumele 5 minute în uleiul încins, apoi le acoperim cu apă caldă. Fierbem legumele 10-15 minute.
Pași 3
Adăugăm porumbul și borșul fiert câteva minute separat . Potrivim de sare și piper. Lăsăm să fiarbă 5 minute. Înainte de a opri focul, punem leușteanul și mărarul. Punem capacul și lăsăm 5 minute.
Pași 4
Servim borșul fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de paste tricolore cu ou, porumb ...
Iubitorii de paste vor îndrăgi această rețetă. Gustoasă și ușor de preparat, salata de paste tricolore poate fi perfectă pentru prânzul de la birou sau pentru o cină pregătită rapid pentru cei dragi.
Buddha Bowl
Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...
Salată cu tofu și porumb chilli
Salată ușor de preparat, plină de nutrienți, perfectă pentru toți membrii familiei.