1. >Rețete
  2. >Hummus de sfeclă

Hummus de sfeclă

Un aperitiv care va da culoare meselor tale!
Ușor
2 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g sfeclă roșie Bonduelle

2 căței de usturoi

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pastă Tahini

zeama de la 1/4 lămâie

susan alb, susan negru (pentru decor)

o linguriță chimion măcinat uscat

sare, piper
Ingrediente pentru 2 persoane
1 conservă (310 g) năut boabe Vapeur Bonduelle

300 g sfeclă roșie Bonduelle

2 căței de usturoi

4 linguri ulei de măsline

3 linguri pastă Tahini

zeama de la 1/4 lămâie

susan alb, susan negru (pentru decor)

o linguriță chimion măcinat uscat

sare, piper
  1. Pași 1
    Scurgem năutul de lichid, îl clătim bine sub jet de apă și îl curățăm de coajă.
  2. Pași 2
    Într-un vas înalt, pentru blender, adăugăm năutul, pasta Tahini, sfecla, uleiul de măsline, zeama de lămâie, usturoiul și chimionul măcinat.
  3. Pași 3
    Mixăm ingredientele cu un blender vertical, până când compoziția ajunge la consistența dorită.
  4. Pași 4
    Întrun bol sau platou, servim pasta de hummus rezultată și decorăm cu ulei si susan, după preferințe.
Sfaturi în bucătărie
Se poate servi cu lipii libaneze, crackers sau pâine uscată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată de porumb cu sfeclă roşie şi feni...

    Descoperă o rețetă delicioasă!

  • Tartar de legume cu sfeclă și cartof dul...

    Vă oferim o super idee de gustare pe care să o pregătiți împreună pentru Ziua Copiilor. Tartarele ...

  • Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru...