Tartă aperitiv cu ciuperci
O rețetă de weekend.
Ușor
5 persoane
40 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
1 ceapă mare
1 ardei gras
1 căpățână usturoi
200 g brânză
5 ouă
Mărar
Piper
Sare
1/2 ceapă rosie
50 g unt
1 pachet aluat foietaj
Roșii cherry congelate
- Pași 1Untul se pune în tigaie, punem ceapa, ardeiul și ciupercile și călim pentru câteva minute.
- Pași 2Ouăle le batem, iar brânza tăiată cubulețe o punem peste ouă, tocăm mărarul și usturoiul și toate se pun peste ouă. Punem sare și piper după gust.
- Pași 3Aluatul de foietaj se pune într-o tavă de tartă, dându-i forma tăvii. Cu o furculiță înțepăm toată suprafața foietajului. Compoziția obținută se pune peste foietaj, roșiile cherry se pun deasupra și dăm la cuptorul încălzit la 200 grade.
- Pași 4Lăsăm în cuptor până începe să se rumenească. După ce este gata, lăsăm să se răcească. Se feliază și putem servi.
Descoperă și...