1. >Rețete
  2. >Tagliolini cu somon

Tagliolini cu somon

Paste negre cu somon și ciuperci.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle

400-500 g file de somon

400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)

400 ml. smântână dulce

1 lingură ulei de măsline

Sare

Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)

Parmezan ras

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
200 g Ciuperci feliate Bonduelle

400-500 g file de somon

400-500 g paste (tagliatelle am folosit eu)

400 ml. smântână dulce

1 lingură ulei de măsline

Sare

Verdeață (busuioc, iarba ciorii, pătrunjel, mărar), nucșoară (opțional)

Parmezan ras

Piper
  1. Pași 1
    Se pun pastele la fiert în apă fierbinte cu sare pentru 8-10 minute, în funcție de timpul specificat pe ambalaj, și se pregăteste sosul.
  2. Pași 2
    Într-un vas se pune smântâna dulce, nucșoară dacă dorim și se lăsă să dea într-un clocot (timp de 1 minut). La final se potriveste de sare, piper, se adăuga verdeața (busuioc, oregano, pătrunjel, iarba ciorii) și se ia de pe foc.
  3. Pași 3
    Se scurg pastele, se amestecă cu o lingură de ulei de măsline, să nu se lipească între ele și se servesc cu somon și sos de smântână presărat cu parmezan ras și verdețuri.
  4. Pași 4
    Este aromat, delicat, un meniu cu totul deosebit atât pentru o cină obișnuită, cât și pentru o masă cu pretenții. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Rigatoni cu fasole albă

    O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.