Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă de vită de duminică
Supă din mușchi de vită și legume.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
Pași 1
Spală carnea în apă rece și fierbe-o 10 minute, apoi spal-o iar, așeaz-o într-o oală adâncă și toarnă 3 litri de apă peste ea.
Pași 2
Curăță ceapa, spală legumele și taie-le în jumătăți, pe lungime. Adaugă legumele peste carne. Gătește la foc mediu până când carnea devine moale. Adaugă sare și piper când este aproape gata.
Pași 3
Încinge puțin ulei într-o tigaie și adaugă două linguri de făină, apoi toarnă 500 ml. de suc de tomate și amestecă cu un tel timp de 5 minute pentru a preveni formarea de bulgări.
Pași 4
Când e gata, adaugă puțină sare, un vârf de cuțit de zahăr și un vârf de cuțit de praf de usturoi.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă vegană
O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperc...
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor p...
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră ...
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingre...