Supă de vită de duminică
Supă din mușchi de vită și legume.
Ușor
4 persoane
60 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
100 g Morcovi tineri extra-fini Bonduelle
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
250 g Conopidă Bonduelle
1 țelină
100 g păstârnac
100 g ceapă
1 kg mușchi de vită
Sare
Piper
- Pași 1Spală carnea în apă rece și fierbe-o 10 minute, apoi spal-o iar, așeaz-o într-o oală adâncă și toarnă 3 litri de apă peste ea.
- Pași 2Curăță ceapa, spală legumele și taie-le în jumătăți, pe lungime. Adaugă legumele peste carne. Gătește la foc mediu până când carnea devine moale. Adaugă sare și piper când este aproape gata.
- Pași 3Încinge puțin ulei într-o tigaie și adaugă două linguri de făină, apoi toarnă 500 ml. de suc de tomate și amestecă cu un tel timp de 5 minute pentru a preveni formarea de bulgări.
- Pași 4Când e gata, adaugă puțină sare, un vârf de cuțit de zahăr și un vârf de cuțit de praf de usturoi.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Supă vegană
O supă vegană ușor de gătit și delicioasă!
Supa cremă de conopidă coaptă cu ciuperci
O nouă abordare a rețetei obișnuite de supă cremă. Gustul legumelor coapte va fi pe placul tuturor persoanelor dragi și va reuși să strângă pe toată lumea la cină.
Supă cremă de conopidă cu fasole neagră și ceapă caramelizată
Delectează-ți familia cu o rețeță delicioasă de supă cremă de conopidă de la Bonduelle cu două ingrediente surpriză. Un prânz simplu și rapid.
Descoperă și...