Supă de borș
Este o supă pregătită pe bază de borș, cu adaos de cârnați, zarzavaturi și condimente.
Mediu
4 persoane
60 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle
200 g cârnati albi
0.5 l borș
1 pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
4 căței usturoi
Sare
Piper
Măghiran
200 g cârnati albi
0.5 l borș
1 pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
4 căței usturoi
Sare
Piper
Măghiran
Ingrediente pentru 4 persoane
1 Morcov tânăr extra-fin Bonduelle
200 g cârnati albi
0.5 l borș
1 pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
4 căței usturoi
Sare
Piper
Măghiran
200 g cârnati albi
0.5 l borș
1 pătrunjel
4 cartofi
1 ceapă
4 căței usturoi
Sare
Piper
Măghiran
- Pași 1Se călește usturoiul și ceapa într-o tigaie.
- Pași 2Se fierbe cârnatul în 2 litri de apă, se adaugă zarzavatul tocat și ceapa și usturoiul călite.
- Pași 3Când zarzavatul se înmoaie, se adaugă borșul și se fierbe la foc mic.
- Pași 4Se adaugă sarea, piperul și maghiranul după gust.
Sfaturi în bucătărie
Borșul se găsește în magazine, dar cel mai bun rămâne cel de casă: Se pun făină de secară și o felie de pâine de secară într-un borcan sau o oală de lut și se acoperă 0.1 litri de apă caldă, fiartă în prealabil, se lasă timp de 3 zile la un loc cald.
Descoperă și...