Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice

Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle

140 g cremă de brânză

400 g de brânză proaspătă

Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)

Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle

140 g cremă de brânză

400 g de brânză proaspătă

Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)

Sare și piper
  1. Pași 1
    Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, și se condimentează cu sare și piper după gust.
  2. Pași 2
    Pentru găluște, se amestecă crema de brânză de vaci cu brânza proaspătă. Cu două linguri mici, se ia din amestec și se de forma unei perișoare mici.
  3. Pași 3
    Se pune supa în bol se adaugă perișoarele de brânză și se decorează cu ierburi proaspete.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

  • Supă cremă de legume verzi cu parmezan

    Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.