Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de legume verzi cu perișoare de brânză și ierburi aromatice
Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
140 g cremă de brânză
400 g de brânză proaspătă
Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)
Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
140 g cremă de brânză
400 g de brânză proaspătă
Ierburi aromatice ( pătrunjel, busuioc, rozmarin, etc. – în funcție de preferințe)
Sare și piper
Pași 1
Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Așteptați ca apa să dea din nou în clocot și fierbeți încă 3 minute. Se amestecă legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal, și se condimentează cu sare și piper după gust.
Pași 2
Pentru găluște, se amestecă crema de brânză de vaci cu brânza proaspătă. Cu două linguri mici, se ia din amestec și se de forma unei perișoare mici.
Pași 3
Se pune supa în bol se adaugă perișoarele de brânză și se decorează cu ierburi proaspete.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...