Supă cremă de legume verzi cu mentă proaspătă și ricotta
Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
- Pași 1Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Adăugați câteva frunze de mentă și fierbeți încă 3 minute.
- Pași 2Se adaugă riccotta, sarea și piperul, după gust și se pasează legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal.
- Pași 3Serviți fierbinte!
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduelle.
Descoperă și...