Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă cremă de legume verzi cu mentă proaspătă și ricotta
Și culoare, și savoare, și gata în doar 3 minute!
Ușor
5 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 pungă (750 g) Amestec de legume pentru supă cremă 4 Green Mix Bonduelle
250 g de ricotta
Câteva frunze de mentă proaspătă
Sare și piper
Pași 1
Se fierb 600 ml de apă până dă în clocot și se toarnă legumele pentru supă. Adăugați câteva frunze de mentă și fierbeți încă 3 minute.
Pași 2
Se adaugă riccotta, sarea și piperul, după gust și se pasează legumele cu mixerul vertical Slim Force, recomandat de Tefal.
Pași 3
Serviți fierbinte!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Supă cremă de legume verzi cu năut
O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bog...
Supă cremă de legume verzi cu parmezan
Descoperă o rețetă simplă și delicioasă de supă cremă de legume verzi cu parmezan ras de la Bonduell...