Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Supă-cremă de cartofi cu ciuperci
Această supă cremoasă este ideală pentru un prânz substanțial.
Ușor
5 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 kg cartofi
1 praz
3 morcovi
100 g țelină
2 buc. ceapă
100 g unt
125 g smântână
1.5 l supă de legume
1 legătură pătrunjel
1 praf piper
1 praf sare
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
1 kg cartofi
1 praz
3 morcovi
100 g țelină
2 buc. ceapă
100 g unt
125 g smântână
1.5 l supă de legume
1 legătură pătrunjel
1 praf piper
1 praf sare
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Spălați și curățați legumele, apoi tăiați-le în cubulețe.
Pași 2
Într-o oală, căliți ceapa în 50 g unt, apoi adăugați 750 g cartofi (trei sferturi din întreaga cantitate) și toate legumele, mai puțin ciupercile.
Pași 3
Turnați 1.5 l de supă și fierbeți până când legumele sunt bine fierte.
Pași 4
După ce totul a fiert, îndepărtați oala de pe foc. Mixați compoziția și apoi o treceți printro sită fină.
Pași 5
Fierbeți restul cartofilor (250 g) în puțină apă cu sare.
Pași 6
Puneți întro crăticioară 50 g unt și undiți ciupercile, apoi adăugațile la supăcremă, împreună cu cartofii fierți. Adăugați smântâna și mai țineți pe foc 1 minut.
Pași 7
Condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat, după gust. Serviți supa fierbinte și presarăți pătrunjel deasupra. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.