Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Știucă umplută
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 morcovi
1 ceapă roșie
4 cartofi mijlocii
1 știucă de 1 kg
10 roșii cherry
1 lămâie
10 măsline negre
Sare
1 căpățână de usturoi
150 g pastă de tomate
Piper
Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 morcovi
1 ceapă roșie
4 cartofi mijlocii
1 știucă de 1 kg
10 roșii cherry
1 lămâie
10 măsline negre
Sare
1 căpățână de usturoi
150 g pastă de tomate
Piper
Pătrunjel
Pași 1
Se curăță știuca. Se spală, se freacă cu puțină sare și se lasă la o parte.
Pași 2
Se curăță legumele, se taie julien, lămâia în felii, iar cartofii în cuburi.
Pași 3
Se unge știuca în interior cu puțin ulei de măsline, se umple cu ciupercile tăiate felii și se adaugă sare și piper.
Pași 4
În tava de copt, se pun legumele, apoi peste ele se adaugă peștele și lămâia tăiată felii subțiri.
Pași 5
Peste toate acestea punem sarea, bulionul și turnăm uleiul. Se dă tava la cuptor pentru 50 de minute. Când e aproape gata, presărăm și pătrunjelul verde, tocat mărunt, apoi se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.