Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Știucă umplută
Descoperă o rețetă delicioasă!
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 morcovi
1 ceapă roșie
4 cartofi mijlocii
1 știucă de 1 kg
10 roșii cherry
1 lămâie
10 măsline negre
Sare
1 căpățână de usturoi
150 g pastă de tomate
Piper
Pătrunjel
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
2 morcovi
1 ceapă roșie
4 cartofi mijlocii
1 știucă de 1 kg
10 roșii cherry
1 lămâie
10 măsline negre
Sare
1 căpățână de usturoi
150 g pastă de tomate
Piper
Pătrunjel
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Se curăță știuca. Se spală, se freacă cu puțină sare și se lasă la o parte.
Pași 2
Se curăță legumele, se taie julien, lămâia în felii, iar cartofii în cuburi.
Pași 3
Se unge știuca în interior cu puțin ulei de măsline, se umple cu ciupercile tăiate felii și se adaugă sare și piper.
Pași 4
În tava de copt, se pun legumele, apoi peste ele se adaugă peștele și lămâia tăiată felii subțiri.
Pași 5
Peste toate acestea punem sarea, bulionul și turnăm uleiul. Se dă tava la cuptor pentru 50 de minute. Când e aproape gata, presărăm și pătrunjelul verde, tocat mărunt, apoi se servește fierbinte.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...
Piept de pui cu sos de brânză și legume ...
Amestecul de legume Rustic reprezintă o alegere potrivită pentru serile în care se adună toată famil...