Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Spaghete cu ciuperci Bonduelle
Un preparat delicios pentru întreaga familie!
Ușor
4 persoane
15 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
200 g carne fiartă de vită
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 ceapă albă
200 g spaghete
1 lingură ulei de măsline
100 ml. bulion
1 plic sare alimentară
1 linguriță cimbru uscat
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci feliate Bonduelle
200 g carne fiartă de vită
2 linguri ulei de floarea soarelui
1 ceapă albă
200 g spaghete
1 lingură ulei de măsline
100 ml. bulion
1 plic sare alimentară
1 linguriță cimbru uscat
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Se curăță ceapa și se călește puțin, apoi se adaugă carnea tăiată cuburi (pentru că este carne de vită, am fiert-o în prealabil în supă).
Pași 2
După ce se rumenesc puțin, se adaugă ciupercile feliate Bonduelle și se adaugă sare după gust.
Pași 3
Separat, se pun la fiert spaghetele, apa cu sare și puțin ulei, se storc și se așează în farfurie lângă ciuperci.
Pași 4
Apoi se prepară la rece un sos din bulion, ulei de măsline și cimbru, se toarnă peste spaghete și se servesc.
Sfaturi în bucătărie
Această rețetă necesită carne de vită, care se fierbe în supă în prealabil.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Rigatoni cu fasole albă
O rețetă foarte hrănitoare și potrivită în anotimpul rece.