Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Salată de pui cu ciuperci
O salată cu esență de sărbătoare!
Ușor
4 persoane
20 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
400 g piept de curcan
1 țelină
3 morcovi
1 buc. lămâie
5-6 linguri maioneză
2 linguri ulei de măsline
Praf sare
Praf piper proaspăt măcinat
Ingrediente pentru 4 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi Bonduelle
400 g piept de curcan
1 țelină
3 morcovi
1 buc. lămâie
5-6 linguri maioneză
2 linguri ulei de măsline
Praf sare
Praf piper proaspăt măcinat
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Fierbem pieptul de pui în apă cu mirodenii (dafin, piper, boabe, ienibahar), apoi îl lăsăm să se răcească. Îl tăiem în fâșii subțiri sau pătrățele.
Pași 2
Într-o cratiță punem 2 linguri de ulei de măsline și călim puțin ciupercile. Le dăm deoparte. Curățăm țelina și morcovii. Le dăm prin răzătoare (mică sau mare, după preferință).
Pași 3
Într-un vas mai mare, amestecăm toate ingredientele. Stropim cu zeama de la o lămâie, adăugăm maioneza, condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.
Pași 4
Se lasă la rece pentru 4560 minute.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată de valeriană cu ciuperci, feta și...
O salată cremoasă și aromată. Rețeta ideală pentru un prânz copios!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...
Creveți thailandezi cu orez
Încearcă rețeta noastră picantă cu creveți și mix thailandez cu orez și vei pătrunde in bucătăria as...