Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Ruladă cu ciuperci și ficăței
O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi
400 g aluat foietaj
250 g ficăței de pasăre
1 ceapă mare
2 cepe
2 ouă
150 g cașcaval feliat
Pătrunjel tocat
Mărar tocat
100 ml. vin roșu
Sare
Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi
400 g aluat foietaj
250 g ficăței de pasăre
1 ceapă mare
2 cepe
2 ouă
150 g cașcaval feliat
Pătrunjel tocat
Mărar tocat
100 ml. vin roșu
Sare
Piper
Rețete făcute cu
Ciuperci întregi
Pași 1
Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici.
Pași 2
Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou.
Pași 3
Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Pași 4
Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute. Poftă bună.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un ...