Ruladă cu ciuperci și ficăței

O rețetă Bonduelle pentru cele mai rafinate gusturi.
Ușor
5 persoane
25 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi

400 g aluat foietaj

250 g ficăței de pasăre

1 ceapă mare

2 cepe

2 ouă

150 g cașcaval feliat

Pătrunjel tocat

Mărar tocat

100 ml. vin roșu

Sare

Piper
Ingrediente pentru 5 persoane
1 borcan (280 g) Ciuperci întregi

400 g aluat foietaj

250 g ficăței de pasăre

1 ceapă mare

2 cepe

2 ouă

150 g cașcaval feliat

Pătrunjel tocat

Mărar tocat

100 ml. vin roșu

Sare

Piper

Rețete făcute cu

Ciuperci întregi
  1. Pași 1
    Cureți, speli și tai mărunt ceapa și o pui la călit. Ficățeii îi fierbi 10 minute și îi lași să se răcorească, după care îi tai cubulețe mici.
  2. Pași 2
    Tai și ciupercile, toci și verdeața. Amesteci ceapa călită cu ciupercile tăiate, ficățeii și verdeața tocată, condimente și adaugi și un ou.
  3. Pași 3
    Întinzi foaia de aluat, acoperi cu un strat de felii de cașcaval, peste pui compoziția cu ciuperci și rulezi strâns. Fixezi marginile cu scobitori și pui rulada într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
  4. Pași 4
    Coci la foc potrivit 40 de minute în cuptorul preîncălzit. Scoți tava, ungi rulada cu ou bătut și pui vinul roșu în tavă. Mai dai la cuptor 10 minute. Poftă bună.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.

  • Ciuperci a la crème

    Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Salată asiatică cu orez

    Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.