Pași 1
Tăiem mărunt ceapa roșie, pătrunjelul și usturoiul. Scobim roșiile și păstrăm miezul lor. Punem la fiert orezul arborio în funcție de timpul menționat pe eticheta produsului.
Pași 2
Facem sosul pesto din pătrunjel, usturoi, rucola, frunze de busuioc, muguri de pin, puțin ulei de măsline extravirgin, zeamă de lămâie, parmezan, salată verde pe care le amestecăm într-un blender. Acesta va da o pată de culoare preparatului și o aromă delicioasă.
Pași 3
Într-o tigaie călim în puțin ulei baby spanacul și ceapa roșie, adăugăm orezul arborio pre-fiert, fasolea roșie scursă în prealabil de surplusul de lichid, caperele, parmezanul și miezul de la roșii.
Pași 4
Umplem roșiile cu acest amestec și le introducem la cuptorul încălzit în prealabil la 180°C timp de 25 de minute