Trebuie să acceptați cookie-urile Youtube pentru a vedea acest videoclip
Roșii umplute cu omletă
O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle
2 ouă
1 lingură maioneză
2 roșii bine coapte, mai mari
Frunze de salată verde
1 lingură ulei
Sare
Piper negru
Rozmarin
Rețete făcute cu
Ciuperci feliate
Pași 1
Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
Pași 2
Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
Pași 3
Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Salată asiatică cu orez
Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.
Ciuperci a la crème
Yummm! Doar atât poți spune!
Fusili cu ciuperci și spanac
Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.