1. >Rețete
  2. >Roșii umplute cu omletă

Roșii umplute cu omletă

O omletă simplă, transformată în ceva frumos și gustos.
Ușor
2 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

1 lingură maioneză

2 roșii bine coapte, mai mari

Frunze de salată verde

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Rozmarin
Ingrediente pentru 2 persoane
140 g Ciuperci feliate Bonduelle

2 ouă

1 lingură maioneză

2 roșii bine coapte, mai mari

Frunze de salată verde

1 lingură ulei

Sare

Piper negru

Rozmarin
  1. Pași 1
    Scurgeți ciupercile clătite bine. Puneți-le la călit în uleiul încins. Tăiați un capac roșilor și, cu ajutorul unei linguri, scoateți mijlocul. Lăsați roșiile cu gura în jos să se scurgă.
  2. Pași 2
    Bateți ouăle într-un castron cu sare, piper și rozmarin. Turnați ouăle peste ciuperci. Prăjiți omleta pe ambele fețe. Scoateți omleta, lăsați-o să se răcească și tăiați-o fideluță .
  3. Pași 3
    Puneți omleta tăiată într-un castron. Adăugați maioneză și amestecați cu grijă. Umpleți roșiile cu omletă. Serviți roșiile pe frunze de salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Salată asiatică cu orez

    Specifică bucătăriei chinezești, salata cu orez va reprezenta o inovație în cartea ta de rețete. Un prânz sățios va fi asigurat de gustul fresh al acestei rețete.

  • Ciuperci a la crème

    Yummm! Doar atât poți spune!

  • Fusili cu ciuperci și spanac

    Un preparat de origine italiană foarte aromat și care se pregătește ușor.