Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată prin răzătoarea mică și verdeața tocată fin. Potrivește de sare și ține această cremă la rece.
Pași 2
Pasează morcovii. Încinge untul și călește puțin morcovul, adaugă semințele de susan și o portocală tăiată în cubulețe.
Pași 3
Amestecă până ce scade bine și stinge focul. Lasă să se răcorească. Pregătește salata, tai-o mare, adaugă feliile de la două portocale, inele de ceapă, puțin ulei de măsline, sare și zeama de lămâie.
Pași 4
Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puțin, lasă să se înmoaie lipia, apoi taiele în sferturi. Serveștele cu salată.
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă▶
Mix gratinat de broccoli, morcovi și con...
Legumele gratinate sunt minunate pentru o cină ușoară!
Salată cu fasole verde, conopidă, morcov...
O viață sănătoasă alături de o salată delicioasă!
Supă Minestrone cu dovleac
O rețetă de supă minestrone numai bună de servit la prânz.